Československý florbalový pohár

English  

Československý florbalový pohár 2017

Československý florbalový pohár v Partizánskom sa uskutoční už po druhýkrát!

Po minuloročnom úspešnom prvom ročníku sa organizátori rozhodli pokračovať v novozačatej tradícií. Tohtoročný termín pre turnaj je 1. - 2. júl 2017 (sobota - nedeľa). 

Hlavnou cenou tak ako minulý rok aj tento je pre víťazov turnajov pripravená hlavná výhra v podobe PRIZE MONEY vo výške 500€. Samozrejme nebudú chýbať ani poháre a medajle pre najlepších. Ocenenia budú aj indiviuálne, konkrétne pre najlepšieho brankára turnaja, najlepšieho strelca turnaja a aj pre celkovo najlepšieho hráča turnaja.

Oživením počas celého turnaja budú zľavy a akcie na turnajový náramok pre každého zúčastneného hráča turnaja. Medzi tie najzaujímavešie patrí napr. neobmedzený vstup na kúpalisko Dúha počas celého turnaja, ktoré sa nachádza v bezprostrednej blízkosi športovej haly. Budete sa tak môcť schladiť počas horúcich dní a oddýchnuť si po ťažkých zápasoch. Tak ako minulý rok, pripravujeme florbalovú párty v klube Infinity, kde budú počas večera premietané fotky z jednotlivých hracích  dní. Každý hráč s turnajovým náramkom bude mať vstup na túto párty zdarma. Okrem kúpaliska si budú hráči môcť oddýchnuť aj v novovybudovanej Chill Zone pri vychladenom drinku v sedacích vakoch. 

Kapacita turnaja je pre 12 mužských tímov. Okrem domovského stánku florbalového klubu FBK Harvard Partizánske, ktorým je Mestská športová hala, by sa tak prvýkrát mohol objaviť florbal aj v novej telocvični ZŠ Radovana Kaufmana. Tá takisto ako športová hala spĺňa parametre oficiálneho florbalového ihriska (t.j. 40x20). 

Ak si na úvod leta budete chcieť užiť poriadnu dávku kvalitného florbalu a takisto zábavy, neváhajte a registrujte sa na tomto linku. Propozície a ostatné informácie o turnaji nájdete taktiež na stránke www.hrajflorbal.sk

Tešíme sa na Vás!!

Vydal: FBK Harvard, 07. 02. 2035
Komentáre k článku

5.7. - 7.7. 2019
Partizánske
Slovakia

Partneri
Mesto Partizanske TSK
Florbal4u TOM STOVE
Infinity Club Sintra
Noviny Tempo MTP
Streftec Slovak NHL
Rekuk NajPohare
Technicke sluzby SlovakFitness.sk
AXE Tevos
Sme na Facebooku

ŠK Harvard Partizánske